ЛЕД ДИСПЛЕЈ НА ТРОШАРИНИ-РАДОВИ НА ОКРЕТНИЦИ
15.09.2011

На окретници код Апелационог суда, након вишемесечних припрема, отпочели су радови на уређењу ове саобраћајнице. Ова значајна инвестиција, вредна око 50 милиона динара, остварује се захваљујући активности руководства Градске општине Палилула и подршке Министарства за инфраструктуру и енергетику Владе Србије у решавању комуналних проблема локалних управа.

По изјави челника Предузећа за путеве Ниш, око окретници ће се градити три саобраћајне траке и тротоар а биће уграђена и најсавременија саобраћајна сигнализација.

У улици «Марина Држића», на раскрсници код Трошарине, ове недеље постављен је информативни – ЛЕД дисплеј, на стубу за расвету, који наизменично показује датум, време, температуру и информацију –телефон за контакт центра ИНФО 48. По речима председника општине др Игора Новаковића, са постављањем ЛЕД саобраћајне сигнализације, наставиће се и у другим деловима општине Палилула. Побољшањем саобраћајне инфраструктуре и сигнализације, истиче председник Новаковић, значајно ћемо допринети унапређењу безбедности саобраћаја у Палилули.